Club

Next Club Drop

To Øl Beer Club

Som medlem af To Øl’s Beer Club får du hver måned seks nøje udvalgte friskbryggede øl direkte til døren. Vi guider dig igennem og introducere dig til de forskellige øl og smagsnuancer i vores online magasin, som du modtager på email og vores månedlige ølsmagning, som bliver sendt live gennem Facebook. Ydermere får du som medlem også eksklusive rabatter og fordele, som du kan se frem til.

Beer Club

179 DKK eks. levering (41 DKK)

Som medlem får du:
Seks spændende øl hver måned, direkte fra bryggeriet til din dør. Udfordr din smagsløg med de nyeste opskrifter, To Øl klassikkere og øl brygget i samarbejde med de bedste bryggerier i verden.

Du vil også modtage det digitale magasin, der giver dig indblik i det forskellige øl du modtager og muligheden for at deltage i vores månedlige online ølsmagning.

Derudover får du som medlem også en række fordele såsom rabatter i webshoppen, fortrinsret til de nyeste øl og rabatter på vores bryggeri og bar BRUS i København og i To Øl City’s butik.

Fordele

- 50% rabat på alt To Øl Merchandise (kun online).

- 10% rabat på alt i webshoppen (kan ikke kombineres med andre rabatter).

- 10% rabat på BRUS, vores bar og bryggeri i København (kan bruges i baren og butikken).

- 10% rabat i To Øl City’s butik i Svinninge.

- Eksklusive opskrifter til hjemmebrygning.

- Eksklusive tilbud og fordele, eksempelvis til events og festivaler.

Sådan gør du

  1. Klik på "Bliv medlem"
  2. Udfyld dine oplysninger
  3. Aktiver din konto, ved at klikke på linket i den mail du har modtaget
  4. Læn dig tilbage, mens vi leverer dine øl
  5. Tilmeld dig til vores gruppe på Facebook, hvor du kan deltage i vores digitale ølsmagninger

4.7/5

BASED ON 500+ reviews

Paolo
Fremragende
9 Aug 2022

Fremragende. Jeg er en italiensk sommelier, og vi studerede din Snuble Juice-øl og dens succes i udlandet. Så blev jeg nysgerrig efter dine andre produkter, og jeg må bekræfte, at de alle er af førsteklasses kvalitet. Og sidst, men ikke mindst, var dine effektive forsendelsestider et plus. Jeg vil helt sikkert vende tilbage for at bestille dine gamle og nye produkter.

Carsten Skytt
Bedste craft øl i Danmark
16 July 2022

Bedste craftbeer i Danmark. Tak! Og I går virkelig op i leveringen nu. Fremragende!

Bo Jensen
Fremragende service
18 July 2022

Fremragende service, enestående øl.

Kim
En af de bedste bryggerier i Danmark
15 July 2022

Hvis du abonnerer på den månedlige boks, får du et godt udvalg af gode øl til en god pris. Servicen er fremragende, og jeg kan virkelig godt lide de små små historier, der følger med hver øl. Hvis du kan lide øl, skal du prøve det.

Jarkko Laine
Øl klub, først ordre
16 June 2022

Meldte mig ind i ølklubben, dette var min første klubbestilling. Alt gik fint, øl var som altid godt pakket (bestilt hos dem mange gange før). God service. Stærkt anbefale. Smagte to øl indtil videre, og de var meget velsmagende.

Martin Westermark
Været en medlem i mange år.....
14 June 2022

Været en medlem i mange år og der er ikke noget andet bryggeri der kan konkurrere med den kvalitet som To Øl leverer.

Robin Olofsson
Fantastisk kasse med fantastiske øl
24 May 2022

Fantastisk kasse med fantastiske øl! Nogle gange endda en overraskelsesbonus! Hurtig levering og indpakning! Hvis du kan lide fantastiske usædvanlige øl, er dette for dig 10/10

Frederik Gail
Alt triple A rating
31 Mar 2022

Du ved allerede, at øllene er fantastiske - så dem vil jeg ikke tale om. Jeg vil dog tale om kundeservice. Ved et uheld bestilte jeg mine øl til en afhentning i To Øl City (ret langt fra mig). Jeg mailede supporten, og de sendte flaskerne til mig – gratis. Fortsæt venligst, for du gør et godt stykke arbejde.